BETONLOOK AANRECHTBLAD EN TAFELBLADEN

Een beton ciré keuken is tegenwoordig helemaal hip! De moderne, industriële look van een betonstuc keuken maken het algehele interieur stoer en eigentijds, en spreekt veel mensen aan door de cleane afwerking. Bovendien is het materiaal hygiënisch, watervast en zeer duurzaam. Kiest u bijvoorbeeld voor een beton ciré aanrechtblad, dan bent u ervan verzekerd dat deze lang mooi blijft, want een beton ciré aanrechtblad is slijtage arm.

Een betonlook aanrechtblad

Dit is natuurlijk erg prettig wanneer u vaak zelf kookt. Het aanrechtblad wordt dan veel intensiever gebruikt. Bij een betonlook keukenblad hoeft u zich dan geen zorgen te maken, want hoe vaak u hier ook aan staat te werken, het betonstuc aanrechtblad blijft mooi!

Van beton ciré kunnen wij ook een betonlook aanrechtblad en bladen voor diverse meubels op maat maken Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen betonlook tafel ontwerpen. Afhankelijk van de manier van aanbrengen kan het eindresultaat van een beton ciré keukenblad variëren van strak beton egaal van kleur tot een resultaat waarbij in het betonlook aanrechtblad een marmerachtige branding zichtbaar is. De mogelijkheden voor een keukenblad betonlook zijn eindeloos!

Naast een geweldig aanzicht van een beton ciré keukenblad geldt ook dat het beton ciré aanrechtblad zeer sterk is door de vermenging van beton en resin.

Naadloze afwerking

Tevens kan de wasbak naadloos in beton ciré worden uitgevoerd voor een complete betonstuc keuken. Ook kunnen wij badmeubels en ander meubilair geheel op maat maken of bestaande meubels uitvoeren of voorzien van een beton ciré blad of wand. Beton ciré geeft uw keuken en meubels een tijdloos en stoere uitstraling. De prijs is sterk afhankelijk van welk formaat u het betonlook aanrechtblad, meubel of betonlook tafel blad wilt.
Wilt u de look van uw beton ciré keuken helemaal compleet maken, dan is het ook mogelijk dat wij een betonvloer keuken voor u creëren.

Genoeg redenen dus om voor uw aanrechtblad beton ciré te kiezen als materiaal. We zetten de voordelen nog eens op een rijtje. Een beton ciré keukenblad is:

  • Hygiënisch vanwege de naadloze afwerking
  • Een betonlook keukenblad is watervast
  • Duurzaam
  • Een betonstuc aanrechtblad is modern, stoer en eigentijds

Wanneer u kiest voor een beton ciré keuken, bent u verzekerd van jarenlang kookplezier. Probeer het zelf, en kies voor uw aanrechtblad beton ciré. U zult zien dat u hierna niet anders meer wilt, en dat de look niet compleet is zonder een betonvloer keuken. Het strakke, naadloze design zal u versteld doen staan.

Neem contact op

Design Beton Nederland is u graag van dienst bij uw op maat gemaakte betonlook keukenblad, en dient u van advies voor de mooiste verwerking. Of u nu alleen kiest voor een keukenblad betonlook, of voor een transformatie van uw gehele keuken, wij maken het voor u! Neem contact met ons op voor uw betonlook tafel en aanrechtblad.
Kies voor uw keukenblad betonlook, het materiaal van nu!

CONTACT

Contact

 

Neem voor meer informatie of een offerte contact op met Design Beton Nederland. Mail naar info@designbetonnederland.nl of bel 085 0653915