BETON CIRÉ BADKAMER

Een beton ciré badkamer is dé badkamer van de toekomst. Het resultaat is afhankelijk van het stucwerk en de gebruikte korrel en loopt uitéén van modern en strak tot grof en industrieel. Beton ciré is waterdicht en geheel naad- en voegloos waardoor uw badkamer zowel onderhoudsvriendelijk is, als makkelijk schoon te houden. Beschimmelde of verkleurde voegen behoren tot de verleden tijd wanneer u ervoor kiest uw badkamer betonlook te geven!

Het gemak van een betonstuc badkamer

Een betonvloer badkamer kan gecombineerd worden met een betonlook muur badkamer, het is maar hoe u het in gedachten heeft. Design Beton Nederland kan zelfs met betonstuc badkamer meubelen op maat maken. Zo maakt u uw droom badkamer betonlook helemaal naar wens!

In de meeste gevallen kan het badkamer betonstuc direct over de oude tegels heen worden geplaatst waardoor u bespaart op sloop- en afvoerkosten. Ook bespaart u met de betonlook muur badkamer tijd en geld op de aanschaf van nieuwe tegels, het aanbrengen van het tegelwerk en het voegwerk. Een betonvloer badkamer is dus ook voordeliger!

De aanleg van badkamer betonstuc

Afhankelijk van uw badkamer kunnen wij in slechts 4 tot 5 dagen een geheel nieuwe badkamer betonlook voor u realiseren. Kortom, geen langdurige, vervelende verbouwing. Badkamer beton ciré bevat geen schadelijke stoffen en er kan dus gewoon gewerkt worden wanneer u thuis bent. De prijs is uiteraard afhankelijk van het aantal vierkante meters. Gemiddeld genomen ligt de prijs van een beton ciré badkamer rond de € 3000,- en deze is leverbaar in ruim 2000 kleuren.

De kleur van uw betonstuc badkamer kunt u dus ook helemaal zelf bepalen. U zit niet meer vast aan een standaard kleurenaanbod. Door het toevoegen van pigmenten, wordt uw beton ciré badkamer precies zoals u het hebben wilt.

Zo creëert u een stoere, eigentijdse look, waarmee uw betonstuc badkamer volledig past in deze tijd. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook vloer badkamer met marmereffect. Een egale vloer is uiteraard ook geen enkel probleem. Met badkamer bestonstuc kunt u alle kanten op!

Design Beton Nederland dient u graag van advies bij het ontwerpen van de badkamer van uw dromen!

Waarom een betonstuc badkamer van Design Beton Nederland?

Bent u er nog niet helemaal van overtuigd dat bij het ontwerpen van uw badkamer beton ciré de juiste keuze is, dan zetten wij hier nog eens de voordelen van badkamer betonstuc op een rijtje:

  • Hygiënisch
  • Naadloze verwerking; dus minder intensief schoonmaakwerk
  • Modern en stoer
  • Zelf uw kleuren bepalen
  • Onderhoudsvriendelijk, dus duurzaam

U ziet het, de mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt ook alleen kiezen voor een betonlook vloer badkamer. Wanneer u eenmaal kennis hebt gemaakt met een betonvloer badkamer, dan zult u ontdekken dat u nooit meer anders wilt.

Kies voor uw badkamer beton ciré, het duurzame materiaal van de toekomst!

CONTACT

Contact

 

Neem voor meer informatie of een offerte contact op met Design Beton Nederland. Mail naar info@designbetonnederland.nl of bel 085 0653915