BETON CIRÉ WANDEN EN VLOEREN

De laatste jaren is de betonvloer look in opkomst. Beton ciré vloer & wand is modern, strak, tijdloos en bovendien zeer sterk.
Een beton ciré vloer is hetzelfde als een betonstuc vloer. Beton ciré wordt gemaakt van cement, pigmentpoeder en toeslagstoffen. Na het leggen en schuren gaan we de betonvloer afwerken.

Hoe wordt een betonvloer woonkamer aangelegd?

Dit doen we door met impregneermiddel en een waterdichte coating de vloer waterdicht te maken. Het duurt een aantal dagen voordat het leggen van de betonlook vloer afgerond is. Dit is inclusief de tijd dat we de betonvloer afwerken. Door de snelle verwerking van de materialen, bent u verzekerd van een prachtige betonlook vloer binnen korte tijd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een wekenlang durende verbouwing. Design Beton Nederland legt uw betonlook vloer snel en vakkundig.

Waarom kiezen voor betonstuc?

Beton ciré vloer en wand is geschikt voor zowel toepassingen in en rond het huis als voor de industrie, horeca en detailhandel. Door de verwerking van duurzaam betonstuc bent u ervan verzekerd dat uw betonvloer woonkamer jarenlang meegaat. Bovendien is deze door de naadloze verwerking makkelijk schoon te houden, en vergt de betonlook gietvloer weinig onderhoud.

Met een design betonvloer maakt u tevens een statement. Door de stoere en cleane uitstraling, past een design betonvloer helemaal in deze tijd. Maak de betonvloer look compleet door betonlook op muur aan te laten brengen. Kies voor een strakke, gladde afwerking betonlook op muur, of juist voor een grove korrel voor een industriële look.

Waarom een betonvloer woonkamer van Design Beton Nederland?

Het betonstuc is leverbaar in 2000 verschillende kleuren. Door het toevoegen van pigmenten kan Design Beton Nederland uw betonvloer afwerken geheel naar uw wensen. De kosten van beton ciré vloer en wand zijn vanaf € 90,- per vierkante meter.

Kies voor Design Beton Nederland wanneer u uw betonlook gietvloer laat storten. Ons team van bekwame en ervaren vaklieden dienen u van advies wat betreft het ontwerp van uw betonlook gietvloer. Ook wat betreft het storten zelf en de betonvloer afwerken is Design Beton Nederland de beste keuze!

Kom naar onze showroom in Berkel en Rodenrijs, en kies uit de vele mogelijkheden die Design Beton Nederland u biedt voor uw betonstuc vloer of wand!

CONTACT

Contact

 

Neem voor meer informatie of een offerte contact op met Design Beton Nederland. Mail naar info@designbetonnederland.nl of bel 085 0653915