Onze partners

Overweeg een verhuisbedrijf in te huren

Wil je graag wat rustiger de verhuizing uitvoeren? Dan kan een verhuisbedrijf erg prettig zijn. Neem contact op met AA verhuizers voor meer informatie.

Systeemwand van Maarslivingwalls.nl

Bij MaarsLivingWalls vind je mooie en praktische systeemwanden die ideaal zijn voor een werkplek, kantoorruimte of kantoortuin.

Amsterdams schilderbedrijf

Schilderbedrijf Schulpzand is werkzaam in Amsterdam en omgeving en zorgt ervoor dat de schilderklus uitstekend wordt uitgevoerd.

Ontdek je eigen creativiteit!

Design je eigen huis en kamers precies op de manier die jij wilt. Ontdek je opties op www.oneroomliving.nl . Zo maak je je huis ook echt van jou!
designbetonnederland.nl

Ga voor de betonlook!

Geef je woonkamer een nieuwe look door vloertegels in je woonkamer te leggen. Probeer de betonlook eens uit en experimenteer dan met alle mogelijkheden die je nu met de rest van het interieur kan doen. Probeer en geniet!

vloertegels woonkamer

Hijsketting

Om zware voorwerpen te verplaatsen op een verantwoordelijke manier, kun je gebruik maken van een hijsketting. Een hijsketting is een ketting met aan de onderkant een haak waardoor vele objecten kunnen worden verplaatst.

Wees je eigen stukadoor

Je hoeft geen geld uit te geven aan een professionele stukadoor. Met stukadoorgereedschap kan je dit zelf!

Design je eigen vloer

Tijd voor een nieuwe vloer! Met het tegel leveling systeem kan je dit makkelijk zelf doen.

Uw idee tot werkelijkheid brengen

CNCPT-A biedt u de kans om uw ontwerp in de bouw tot werkelijkheid te brengen. Met een team van specialisten gaan zij dan voor u aan de slag!

Pin It on Pinterest