Wanneer je in een industrieel interieur het nodige comfort wilt brengen, dan raden we je aan om te gaan voor de juiste meubels en toebehoren om zo eigenlijk een beetje de hardheid van een industrieel interieur te compenseren met meer zachtheid in het interieurontwerp. Hoe dit precies zit, gaan we in deze blog met je doornemen. Door je met voorbeelden te inspireren, hopen we dat je snel je ideale woning kunt realiseren. Lees snel verder en maak er iets moois van!

Mooie kussens 

Wanneer je in je industriële interieur en bank hebt staan, dan is het heel erg leuk om er grote zachte kussens in te leggen. Deze kun je natuurlijk gewoon online kopen en selecteren op kleur en vorm. Wanneer je kiest voor een zacht kleurenpalet en textuur, dan wordt het sowieso al een stuk zachter qua looks in de woonkamer. 

Kies het juiste bed 

Wat voor de woonkamer geldt en de bank, is ook waarvoor het bed in de slaapkamer: ga voor de nodige zachtheid die de hardheid van de industriële stijl compenseert, niet alleen als het gaat over de looks van je slaapkamer is het belangrijk, ook het comfort in je bed hoort daar natuurlijk bij. Wij raden je aan om te gaan voor een koudschuim matras als je lekkere ondersteuning wilt en koel wilt slapen. 

Lichte gordijnen 

Het is erg belangrijk dat er een goede lichtval in een woonkamer of slaapvertrek is. Kies daarom voor gordijnen die toch wel wat licht doorlaten. Dat is ook een stuk lekkerder wakker worden in de ochtend. Daglicht is erg belangrijk voor de sfeer in een interieur, je zou kunnen zeggen dat het interieur daardoor tot leven komt. Lichte kamers ogen een stuk ruimen. Dit effect is te versterken door een spiegel aan de wand te hangen. Die de kamer optisch groter maakt en ook het licht van buiten verspreid door de kamer waardoor het daglicht nog meer invloed op het interieur heeft.

Pin It on Pinterest