Ben je bezield geworden door het concept om een betonvloer te laten zetten, maar heb je desondanks een vraagstuk met verschillende dingen die bij? Er zijn een aantal alternatieven potentieel waarmee je wel de charisma en de functionaliteit van een betonvloer kunt hebben. Wil je met genoegen weten welke dat zijn, lees dan vlug verder in dit artikel.

Een gietvloer

Gietvloeren hebben een aantal pluspunten ten opzichte van de betonvloer. Wanneer het daarentegen het geval is dat je voornamelijk de stevige charisma van een betonvloer verleidelijk vind, dan is het potentieel om een gietvloer te overwegen. Een gietvloer is namelijk verkrijgbaar in nagenoeg iedere mogelijke tint. Dat betekent dus tevens dat een betonkleur tot de mogelijkheden behoort.

Natuurstenen vloer

Ben je voornamelijk gecharmeerd geraakt van het stevige uiterlijk en de textuur van een betonvloer, dan is tevens hier een alternatief voor potentieel. Zo kun jij bijvoorbeeld overwegen om een vloer van natuursteen te laten zetten. Afhankelijk van het type natuursteen dat je kiest, zul je redelijk in de regio kunnen komen van het stevige uiterlijk dat kenmerkend is voor een betonvloer.

PVC vloer

Wanneer het gaat om een pvc-vloer, denken een hoop mensen aan laminaatachtige vloeren. Desondanks is niets minder waar! Pvc-vloeren bieden een behoorlijke diversiteit aan kleuren en texturen. Zo kun je bijvoorbeeld een tegelvloer laten zetten van PVC, maar natuurlijk tevens voor een pvc vloer kiezen met een betonprint. PVC vloeren zijn zachter en veerkrachtiger dan de gemiddelde betonvloer. Dit is dus tevens ietwat om mee te nemen in je overweging. 

Heb je zelf nog andere gedachten in het achterhoofd? Of mogelijk heb je zelf nog tips om toe te voegen aan deze blog. Dan zouden wij je feedback bijzonder waarderen. Neem dan alsjeblieft contact met ons op via de contactpagina of door een mail te sturen. Alvast vriendelijk bedankt voor je bijdrage! 

Pin It on Pinterest