Het is best lastig kiezen. Je hebt wat extra budget vrij en je wilt de tuin aanpakken of binnen de ruimtes nog mooier maken. Aan de andere kant is er een probleem met hard leidingwater. Kies je dan voor betonelementen zowel in je woning als buiten in de tuin? Of pak je eerst het probleem dat hard leidingwater heet aan?

Beton is hip en dat zowel binnen als buiten

Beton is in opmars, zowel binnen als buiten. Aan de andere kant wil je ook graag dat je was zacht uit de wasmachine komt en je koffie goed smaakt. Want heb je te maken met hard leidingwater, dan wordt de was harder en smaakt de koffie minder. Wellicht dat je eerst het harde leidingwater aanpakt en het toepassen van beton eerst beperkt tot in de tuin. Een ding is zeker; met de waterontharder die Amfa4000 heet maak je van hard leidingwater zacht leidingwater.

Amfa4000 haalt kalk uit hard leidingwater

De Amfa4000 weet kalk aan je leidingwater te onttrekken. Dat heeft als effect dat het leidingwater weer zachter wordt. Dat maakt dat de koffie weer beter smaakt en de was weer zachter uit de wasmachine komt. Met zacht water en met de Amfa4000 gaat je apparatuur als de wasmachine en de vaatwasser weer beter functioneren. Belangrijk daarbij is dat je door het laten plaatsen van de Amfa4000 energie bespaart en je structureel de energierekening verlaagt. Zo verdien je de investering in de Amfa4000 gemakkelijk terug. 

Als je wilt dat de koffie goed blijft smaken

Als je wilt dat de koffie goed blijft smaken, dan laat je eerst een Amfa4000 plaatsen. Je hebt dan ook te maken met beduidend minder kalkaanslag in de douche en door de Amfa4000 gaat de apparatuur ook weer langer mee. En de koffie smaakt, net als je leidingwater gewoon beter als je een ontharder hebt laten plaatsen. En ook dat is uiteraard heel erg belangrijk. Belangrijk is verder dat je met zacht leidingwater minder zeepproducten gebruikt en dat is weer goed voor het milieu. 

Pin It on Pinterest