Het kan wel eens voorkomen dat je de sleutels binnen op tafel laat liggen of in de binnenkant van de voordeur (achterdeur) laat zitten. In vele gevallen kun je dan wel via een oplossing binnenkomen. Maar wanneer die oplossingen, familie, vrienden, open raam, etc, niet meer mogelijk zijn, dan is het tijd om een expert te bellen….. Bij Slotenmaker Amsterdam komen ze graag bij je langs om je te helpen. Lees in deze blog wat ze allemaal voor je kunnen doen. 

Je hebt jezelf van je woning buitengesloten 

Er zijn een aantal momenten rondom je woning die je liever niet meemaakt, een daarvan is het realisatiemoment dat je niet je woning in kunt omdat je jezelf hebt buitengesloten. Er zijn een aantal opties, denk bijvoorbeeld aan een sleutel die in het slot zit aan de binnenkant. Of je sleutel ligt op tafel… hoe het ook in elkaar zit, je hebt soms hulp nodig. Zeker op die avonden dat het regent…. ze zijn er gelukkig snel. Binnen een half uur vaak. En de slotenmaker kan ook nog eens snel een slot openen zonder schade te maken. Zet dus een betrouwbare slotenmaker in je contacten. 

Inbraakpreventie advies van de slotenmaker 

Wanneer je net in je woning woning getrokken bent wil je wel graag dat de sloten vervangen worden, zo kun je namelijk er zeker van zijn dat niet ongenode gasten naar binnenkomen met rondzwervende sleutels. Daarbij is het een slim idee om een slotenmaker te laten kijken naar de verschillende sloten van je woning om vast te stellen of deze wel up-to-date zijn als het gaat over de moderne veiligheidscriteria. Een slotenmaker kan dat zo zien en de sloten veranderen. Zo kunnen inbrekers niet gemakkelijk naar binnen. Ze kunnen namelijk makkelijk verouderde sloten openen. Daar hebben ze jarenlang ervaring in. Dus wil je dat het allemaal veilig is in en rond je woning, dan is het zeer aan de raden om een slotenmaker een inbraakpreventie advies aan je te geven. 

Pin It on Pinterest